Wednesday, January 6, 2010

Happy Face at Playground Contest

Contest dianjurkan oleh Mama Syafi





Hadiah ditaja oleh:


Terima kasih kepada sponsor. Sila melawat Little World Gallery untuk melihat koleksi baju kanak-kanak yg branded dgn harga yg berpatutan. Berbaloi-baloi hehe.. (promote sikit)


Syarat-syarat penyertaan:

1. Mesti menjadi follower kepada Mama Syafi &Little World Gallery
2. Letakkan link Mama Syafi & Little World Gallery di dalam bloglist anda.
3. Letakkan banner “Happy Faces at Playground Contest” Mama Syafi & Little World Gallery beserta link di side bar blog anda.
4. Pastu, letakkan gambar kanak-kanak di playground. Pastikan hanya satu gambar sahaja yg dimasukkan.
5. Mention nama kanak-kanak, pertalian dgn kanak-kanak, umur dan tarikh lahir di bawah gambar.
6. Sila tinggalkan link contest anda di bahagian comment. Link yg ditinggalkan di shoutbox tidak akan dilayan ok.

Perhatian:

1. Gambar mestilah menunjukkan suasana di playground, sama ada di shopping complex, kat playground luar, atau permainan berbayar pun ok. Permainan mesti yg stand still. So, basikal tak boleh ok.
2. Umur kanak-kanak yg layak ialah antara 1-4 tahun.
3. Kanak-kanak itu mestilah ada pertalian saudara tak kisah lah sama ada anak, anak sedara, adik atau cucu pun boleh (kalau ada la kan..). Anak jiran, anak kucing, anak tekak tu sume tak boleh ok.
4. Calon yg tak memenuhi syarat akan disqualified. So, sila pastikan semua syarat dipenuhi.
5. Tarikh akhir contest adalah pada tarikh birthday anak aku, Syafi yg ke-2 tahun iaitu 19/2/2010 pukul 10.10pm.
6. Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yg paling happy di playground.
7. Keputusan adalah muktamad. Sebarang komplen dan surat menyurat tidak akan dilayan.

Good luck kepada semua. Lepas ni boleh bawak anak korang gi playground pastu geletek diorang sampai diorg ketawa tak ingat, amik gambo n pastu boleh masuk contest ni ok..


p/s: kepada mana-mana pihak yg berminat nak sponsor dialu-alukan.


Gambar penyertaan oleh Aidil Zafran Bin Azman

ni gambar aidil zafran main kat smart wonderworld..jj keramat..
suker yg amat naik kete pe ntah hehe

NAMA: Aidil Zafran Bin Azman
D.O.B: 15 November 2007
UMUR: 2 Tahun 1 Bulan
NAMA IBU: Khuzaimah Bt Abd Majid


2 comments:

adda said...

salam kenal, wah hepinye aidil zafran. penyertaan diterima. good luck ye

IEMA said...

Alhmadulillah..tima acih sis..

Anda juga mungkin berminat :

Blog Widget by LinkWithin