Tuesday, September 29, 2009

MANGSA BULI CONTEST


hahaha...contest lagikk.
suker benor join contest2 ni..huhuhu
mama x tau la contest yg ke baper laa mama dh join. ni..huhuhu
kali ni, contest nie anjuran Mommy Qastalani
pe lagi, mase ni la nak buli anak mama tu hehheh..
bkn pe..saje suker2 jer..bkn buli betul2 tau..manja2 gitu..ahaks!ahaks!ahaks!..
so, ni gambar yg iema pertaruhkan...hohohoho

psst...psst..psst...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
budak kecik ni bernama AIDIL ZAFRAN BIN AZMAN
Masa ni aidil br cecah 8 bulan..

mcm ni citernyer..
anak mama ni..suker sgt nak kacau mama nak solat..
byk kali mama ckp..duk tepi sat...mama nak solat..jap jee...
agaknye dia geram mama wat x tau kat dia, dia langgar laa mama ngan walker dia tu..huhu
mama pun geram, usai solat jee...mama amik anak tudung mama, masuk kat kepala dia..hehheh
so dia pun meronta2 laa...nak tarik balik..hahah..mama x kasi..ahaks!ahaks!ahaks!
lastly.dia dpt cabut gak anak tudung tu....hehehe..
huhuh..terus senyap.. pastu meraung hahaha...(sabo jelaa)


harap2, ade rezeki tuk aidil zafran kali ni..
(mama nak pakai anna sui..x penah melaram ngan anna sui lg..hehe)


mama, mummy, umie, ibu.. sekalian mari ler join sekali...
memeriahkan contest Mommy Qastalani yg best dan kelakar ni..
mama x penah jupe lagi contest mcm ni..uhuuhu
hadiah pun leh tahan gak.masyuk gakk..kalu dpt..heheh..
(Qass i wat free promotion ni heheh)

kalo korang nak tau lebih lanjut tentang contest nie leh ler click link nie erkkk...
MANGSA BULI CONTEST

rugi tak join...join jgn x join...heheheh

TARIKH TUTUP
19 October 2008 jam 9am


4 comments:

karipapsayur said...

Link ke blog -> checked
link ke entry -> checked
blog list -> checked
banner-> checked
follower -> haa xdak. sila add okeh! Keji memaksa~ =)

IEMA said...

rasanyer dh add...nama KHUZAIMAH..coz..sy dh add smlm..then biler tgk dlm blog awk..ade pic sy dlm follower..heehhe

mama_umar said...

hehe,gudluck aidil,comel je pki serkup tu..tulah kaco mama lagi, my son pon same,suke selak telekung masuk skali..hmmm

IEMA said...

heheh..tq mama umar..bdk nakal si aidil ni...suker kacau org..huuhu

Anda juga mungkin berminat :

Blog Widget by LinkWithin