Tuesday, September 8, 2009

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"

Haha..contest..contest...contest lg...
klik sana klik sini jumpe banner contest ni, terus klik..
tgk syarat2 amat memenuhi untuk aidil zafran layak join..hehehe...
sesapa yg nak join, klik je banner kat sidebar tu yee...

AIDIL ZAFRAN BIN AZMAN

DOB : 15 Nov 2007

POB : DAMAI SERVICE HOSPITAL (MELAWATI)

NAMA IBU : KHUZAIMAH BINTI ABD MAJID

(aidil zafran ngah mimpi frust menonggeng heheh!!)

Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..
Saya mama dan saya juga blogger..heheh
2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life dan add my link nie di bloglist anda
Dah follow dah..chek it out k..
3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor yang paling cute,chomel sekali...
Ada kat atas yee..
4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu) dan umur bayi ketika itu hendakla dalam lingkungan usia 3 - 12 bulan Wokey..
masa ni aidil dh cecah 8 bulan..
5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU
Sume dh tulis kat atas yee..
6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali
Done..
7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life
berbagai ceritera tentang pamily baiti..and especially baby sheena..hehehe
8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..
Done..

3 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah...heuhuhehu..ala tongekkk niee..hahah..sesi mengecek..ehehe..ok all done tq for joining

IEMA said...

hehhe...tulaa..spontan jer dia wat tu..huhuu..

tq...

Anonymous said...

Отличная статья! большое спасибо автору за интересный материал. Удачи в развитии!!! :)
--
http://www.miriadafilms.ru/
[url=http://mpeg4.com.ru/index.shtml]Приключения скачать[/url]

Anda juga mungkin berminat :

Blog Widget by LinkWithin