Monday, August 24, 2009

Annivessary ke-3 25 Ogos 2009



Penyeri hidup mama and abah "AIDIL ZAFRAN"

Actually sedar tak sedar dah masuk 3 tahun for our wedding annivessary ... rasa mcm cepatnya masa berlalu ... Aidil Zafran dah pun berusia 1 tahun 9 bulan ++ ... masih terasa lagi kemeriahan & kenangan our wedding day pada 25 Ogos 2006 yg lalu ... it's really meaningful ...Jika di murahkan rezeki, kami ingin menambah lagi ahli keluarga kami..

"Ya Allah Kau Limpahilah Rasa Kasih Sayang ... Lindungi dan Peliharalah Ikatan Suci Perkahwinan Kami Agar Berkekalan Selamanya .. Aminnnn "

" .... to my dear hubby i just want you to know that i really love you ... hubby selalu selama2nya dekat di hati.... Insyallah .. i'm hoping that we will always bahagia with love remains forever ..my dear hubby, thanks a lot for a wonderful years ..susah senang .. saat2 gembira .. saat2 duka ... cabaran & dugaan ... that we've been through yg kita alami ... moga Allah berikan kita kekuatan..kerahmatan & kebahagiaan utk kita menempuh hari2 mendatang dgn tabah ... "




5 comments:

lia said...

Happy Anniversary to both of u...

semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. amin...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

heppi anibestsery iema ;-)

IEMA said...

tq sis lia and diana...harap berkekalan hingga ke akhir hayat....aminn

mama iqa said...

happy anniversary kak..
cpt je ms kan..pejam celik dh 3 tahun.anyway, smeoga berbahagia selamanya dan berkekalan ke akhir hayat

iemaazura said...

heheh..tq su...Insyallah..doakan yee..

Anda juga mungkin berminat :

Blog Widget by LinkWithin