Thursday, June 25, 2009

Rumahku .. Syurgaku..

hai korang...

mama x tau nak citer pe tghari ni..nak update blog tapi, x tau nak citer pe..no idea hehe,so bace blog kwn2 jela...sambil2 tu..update la nak citer pasal umah mama skrg..heheh..Insyallah x lama lagi umah br kami akan siap..maybe middle of next year..umah apartment baise je, wat mase ni tula yg termampu dulu, tp what ever pun mama x kisah..asalkan itu hasil titik peluh kami bersama..Insyallah, kalu ade rezeki lbh, kami akan cuba cari umah yg lbh besar dr skrg...tul kan abah? hehehhe...w'pun umah skrg ni kecil berbanding umah2 yg penah mama sewa, tp Alhamdulillah, mama sonok duk cini, ermm jiran2 pun ok...paling best..umah pun dekat ngan umah mummyku..huhuhu..so..x risau sgt kl.ade ape2 hal...

umah kami
umah yang simple..
Insyallah..umah kami yg bakal siap next year 2010..
plan umah..
spec umah ..(kecik je..heheh)

4 comments:

lia said...

xkisah umh kecik ke besar asalkan ada umah sendiri n bahagia dgn family... yer dak?

lia pon xsabar tunggu umah siap nih..

~Atie+Farid~ said...

wah kak...dah beli umah ye...

atie br plan next year nak beli umah...ala kak, umah kecik pun takpe,..janji duit kte sendiri n idup bahagia.....

saveme_zero said...

syoknya dah beli umah ... daku ni bila la nak beli lagi..huhu

iemaazura said...

erm..tula..janji..ade la tmpt nak berteduh anak beranak..huhuhu

Anda juga mungkin berminat :

Blog Widget by LinkWithin